CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

22 berichten op 2 pagina's
Luc en Gonda Dautzenberg
07-07-17 22:03:32
Hallo Conny en Peter

Hier een berichtje uit Zwolle van Sifu en Yoda, de jongens van Heaven. Yoda lijkt op Heaven, slank en een prachtige vacht met tekening en Sifu lijkt op z'n papa Jingle Balls, rond en zacht.
Wij zijn als ouders of personeel heel erg blij met ze en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie goede zorgen, de foto's en filmpjes die wij met regelmaat kregen van de jongens. we hebben zo op afstand de groei en ontwikkelingen van de twee kunnen volgen.

Ik hoop dat de nieuwe kleine dame haar plekje bij jullie vindt.
met vriendelijke groet
Gonda en Luc Dautzenberg
Opmerking:
Dank jullie wel! Wij hopen ook dat Lady Louna snel haar draai vind. Fijn dat de "kleintjes" van Heaven het zo goed doen, komt ook omdat het personeel zo zorgzaam is :-)
Elly Sijbrand
02-07-17 20:46:57
Hallo Conny en Peter
Complimenten jullie hebben een prachtige website. Ik bleef in ieder geval steeds terugkomen op jullie site, .5 juni 2017 is Kyra bevallen. 30 juni 2017 ging ik op kraamvisite en was gelijk verkocht en verknocht aan Benjamin Lucas. Lief klein mollig katertje met oranje bandje. Jullie openheid, enthousiasme en gastvrijheid gaf mij veel vertrouwen. Dank jullie beiden ik zie met veel plezier de filmpjes en/of foto’s van Lucas tegemoet.
Groetjes Elly en Lizzy poes.😺
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.