CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op het internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Nathalie Janssen
04-07-21 19:13:28
Lief i-nestje, mama Zoë en personeel,

Wat keken wij uit naar onze eerste ontmoeting met jullie en wat hebben wij genoten:)
Er wordt heel goed voor jullie gezorgd door mama Zoë en het personeel!

Wij vinden het heel bijzonder om het zo te mogen meemaken en ontzettend leuk hoe wij door de leuke verhaaltjes, foto’s en filmpjes, de kleintjes kunnen volgen:).
We verheugen ons weer op ons volgende bezoekje en tot die tijd genieten wij verder van jullie verhaaltjes, foto’s en filmpjes ;)
Tot snel!

Groetjes Nathalie, Yannick en Keano
Opmerking:
We proberen te doen wat we zelf graag zouden willen........niets leuker dan die kleintjes op te zien groeien.
Caroline van Bemmel
12-04-21 10:14:19
Hallo lieve h-nesters, toen we vanochtend wakker werden en de hagel tegen de ramen hoorden slaan, werden we daar niet erg vrolijk van maar toen zagen we jullie filmpje en binnen no-time was ons slechte humeur als sneeuw voor de zon verdwenen en zijn we allemaal met een lach aan de nieuwe werk-/schoolweek begonnen. Dank jullie wel voor al die vrolijke filmpjes!
Opmerking:
We proberen het lange wachten wat te verzachten :-)
Germa Nass
19-03-21 21:55:35
Beste Watson, Mackay’s, kleine Louna en Sherlock,

Doen jullie een beetje rustig met jullie moeder!!? Wat zijn jullie druk aan het spelen zeg en wat hebben we een bewondering voor de rust van mama Louna. Het was zo fijn om jullie allemaal te zien en we zijn blij dat we op deze afstand toch nog van jullie kunnen genieten door de leuke filmpjes. Wat een luxe, zulk personeel. Er wordt goed voor jullie gezorgd, dat moge duidelijk zijn, jullie groeien als kool en hebben energie voor 10. Wij hopen jullie snel weer te kunnen knuffelen.

Groetjes van Germa en Leah
Germa Nass
01-03-21 16:16:18
Beste Louna,

Wat doe je het toch goed! de kleintjes zien er zo goed uit. Volgens mij heb je het personeel goed geïnstrueerd en wordt er goed voor jullie gezorgd. Wat fijn om zo vaak een verhaaltje te kunnen lezen of weg te dromen bij de filmpjes en foto's. Wij kunnen niet wachten om jou en jouw prachtige kindjes in het echt te komen bewonderen.

Warme groeten van Germa
Opmerking:
We zijn er stil van..... ;-)
Caroline Van Bemmel
20-02-21 11:07:06
Wat ontzettend leuk om de kittens te zien groeien en heel lief die vier kittens zo bij elkaar! Mama Louna (en jullie natuurlijk :-)) zorgt goed voor kroost.
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.