CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

22 berichten op 2 pagina's
Nathalie Janssen
04-07-21 19:13:28
Lief i-nestje, mama Zoë en personeel,

Wat keken wij uit naar onze eerste ontmoeting met jullie en wat hebben wij genoten:)
Er wordt heel goed voor jullie gezorgd door mama Zoë en het personeel!

Wij vinden het heel bijzonder om het zo te mogen meemaken en ontzettend leuk hoe wij door de leuke verhaaltjes, foto’s en filmpjes, de kleintjes kunnen volgen:).
We verheugen ons weer op ons volgende bezoekje en tot die tijd genieten wij verder van jullie verhaaltjes, foto’s en filmpjes ;)
Tot snel!

Groetjes Nathalie, Yannick en Keano
Opmerking:
We proberen te doen wat we zelf graag zouden willen........niets leuker dan die kleintjes op te zien groeien.
Caroline van Bemmel
12-04-21 10:14:19
Hallo lieve h-nesters, toen we vanochtend wakker werden en de hagel tegen de ramen hoorden slaan, werden we daar niet erg vrolijk van maar toen zagen we jullie filmpje en binnen no-time was ons slechte humeur als sneeuw voor de zon verdwenen en zijn we allemaal met een lach aan de nieuwe werk-/schoolweek begonnen. Dank jullie wel voor al die vrolijke filmpjes!
Opmerking:
We proberen het lange wachten wat te verzachten :-)
Germa Nass
19-03-21 21:55:35
Beste Watson, Mackay’s, kleine Louna en Sherlock,

Doen jullie een beetje rustig met jullie moeder!!? Wat zijn jullie druk aan het spelen zeg en wat hebben we een bewondering voor de rust van mama Louna. Het was zo fijn om jullie allemaal te zien en we zijn blij dat we op deze afstand toch nog van jullie kunnen genieten door de leuke filmpjes. Wat een luxe, zulk personeel. Er wordt goed voor jullie gezorgd, dat moge duidelijk zijn, jullie groeien als kool en hebben energie voor 10. Wij hopen jullie snel weer te kunnen knuffelen.

Groetjes van Germa en Leah
Germa Nass
01-03-21 16:16:18
Beste Louna,

Wat doe je het toch goed! de kleintjes zien er zo goed uit. Volgens mij heb je het personeel goed geïnstrueerd en wordt er goed voor jullie gezorgd. Wat fijn om zo vaak een verhaaltje te kunnen lezen of weg te dromen bij de filmpjes en foto's. Wij kunnen niet wachten om jou en jouw prachtige kindjes in het echt te komen bewonderen.

Warme groeten van Germa
Opmerking:
We zijn er stil van..... ;-)
Caroline Van Bemmel
20-02-21 11:07:06
Wat ontzettend leuk om de kittens te zien groeien en heel lief die vier kittens zo bij elkaar! Mama Louna (en jullie natuurlijk :-)) zorgt goed voor kroost.
Germa Nass
05-02-21 08:33:47
Fijn om te lezen dat het goed gaat met Louna. Wij kijken erg uit naar onze eerste ontmoeting en wensen jullie en vooral Louna sterkte de komende week. Ze heeft natuurlijk wel heel goed personeel dus dat is fijn!
Groetjes van Germa
Opmerking:
Het is voor ons ook weer spannend, we gaan ons best doen om Louna hier in te helpen en te ondersteunen.
Vera van Zoest
17-02-20 12:09:48
Een ook wij zijn blij met Amy, het mooie poesje uit het laatste nestje van Louna. Peter en Conny dank voor jullie gastvrijheid en de hulp en info die ik mocht ontvangen toen mijn Misty zwanger was en ging bevallen. Amy doet het goed maar dat kan ook niet anders na al die goede zorgen! Groetjes van Vera, Dunya en Deniz (en natuurlijk Whoody en Misty)
Jasperina Kocken
24-01-20 22:29:37
Nog 2 weken en dan kan ook Lexy eindelijk kennis gaan maken met Binky. Hopelijk worden ze dikke maatjes. Het is fijn te lezen dat het goed gaat met Binky en ze groeit goed, maar dat kan niet anders met zulk lief personeel 😀
Opmerking:
We proberen ons best te doen ;-)
Rianne Barten
11-01-20 12:53:22
Over vier weken mogen wij Fonz en Fizzle uit het F nestje bij ons thuis verwelkomen. Hier kijken we enorm naar uit!
Peter en Conny, wij vinden het super om alles te kunnen volgen via jullie site, leuke foto's, filmpjes en verhaaltjes hoe de dagen verlopen. We zijn nu al een paar keer komen kijken, nu zelfs met onze kinderen samen en vinden jullie gastvrijheid heel fijn :-)!
Opmerking:
We zijn heel blij dat Fonz en Fizzle "superpersoneel" krijgen, ze boffen maar!
Jasperina Kocken
25-12-19 20:34:35
Wat leuk om weer te lezen hoe goed het gaat met Binky. En dat we hem via de filmpjes kunnen volgen. Ze groeit al hard en is volgens mij erg ondeugend :-)
Opmerking:
Binky is erg ondeugend, en vergeleken met de anderen best een beetje wild, hij is ook wat forser........
Claire claire van herpen
06-02-19 15:26:46
KATER BORIS VAN 13 HEET DONNA VAN MOEDER KYRA WELKOM!!

Voor iedereen die met het dilemma zit om een kitten bij een oudere Brits Korthaar te zetten laat ik jullie weten dat poes Boris en Donna dikke vriendjes zijn geworden. En dat eigenlijk al binnen 22 weken! Ze eten uit het zelfde bakje, ze slapen samen op bed en ze spelen wat af!. Dit ras is buitengewoon tolerant, daarbij zijn het echte reispoezen, rustig en evenwichtig.
Met uiteraard veel lof voor Peter en Conny die Donna zo'n liefdevolle start hebben gegeven!
Opmerking:
Fijn om te horen, ik neem aan dat met de 22 weken 2 weken bedoelt wordt.
Boris heeft eindelijk weer een maatje! Goed zo Donna!
We hopen dat oude Boris nog lang mag genieten van zijn nieuw, jong vriendinnetje Donna.
Esther en Edwin Linders
18-11-18 17:50:14
Ha Peter en Conny, wat een mooie filmpjes! De kittens groeien als kool en zien er prima uit. Papa Fonzie is apetrots en wij ook! Heerlijk genieten van dit drietal en die fantastische moeder Kyra. Dikke knuffel van ons! XXX
Opmerking:
Geef Fonzie maar een dikke aai over z'n bol! Groetjes, Peter en Conny
Renate Berkhout
16-11-18 18:06:30
Wat geweldig leuk om het D-nestje zo te kunnen volgen! Zo te zien doen ze het erg goed! Hartelijke groeten, Renate
Opmerking:
We doen ons best......
Sandra Van Bunderen
10-11-18 10:16:32
Wat onwijs leuk om nu al elke dag iets te lezen over de 3 droppies... En de foto’s zijn helemaal geweldig! Dat heeft het baasje van papa heel mooi gedaan. 😻 (en jullie ook natuurlijk)

Nog 1 nachtje en dan komen we ze in het echt bewonderen. Ik kan niet wachten... Tot morgen!

Groetjes Sandra
Opmerking:
Wij vinden het een heel leuk idee dat onze lijn en Cattery naam wordt voortgezet in een andere Cattery.......trots zijn we!
Marianne Laproi
01-11-18 21:41:45
Hallo Peter en Conny,
Gefeliciteerd met het nieuwe nestje van Kyra. Het ziet er weer schattig uit. Veel succes met het grootbrengen van het grut.
Liefs, Marianne
Opmerking:
Hallo Marianne,
We gaan ze weer met veel liefde en geduld klaarstomen voor hun "gouden mandje"
Groetjes, Peter en Conny
Willem Knuttel
29-05-18 11:44:55
Erg leuk om te zien hoe het met de kittens gaat. Cadeau al 554 gram! Ik blijf het volgen.
Groeten van Willem en ik blijf jullie site volgen! Verheug mij zeer op zijn komst op 18 juli
Opmerking:
554 gr. en dat gaat voorlopig nog wel door....u kent hem straks niet meer terug!
Marianne Laproi
26-05-18 14:46:19
Wat leuk dat jullie foto's en filmpjes plaatsten. We zien ze groeien en stoeien. Zo schattig. Bedankt voor de moeite.
Liefs,
Marianne
Opmerking:
Zo word het lange wachten enigszins draagbaar :-)
Marianne Laproi
15-05-18 17:00:37
Hallo Conny en Peter,
Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Dochters en ik zijn helemaal weg van de poesjes, maar ook van de volwassen poezen. Wat een gezelligheid. Zulke mooie pluizige bolletjes. Probeer er dan maar eens een uit te kiezen. Ze zijn allemaal zoooo schattig. Ik verheug me er enorm op om Toby in huis te hebben scharrelen.
Veel succes met het grut en graag tot ziens.
Liefs Simone, Diane en Marianne
Gonda Dautzenberg
01-03-18 13:26:33
Hallo Conny en Peter
Wat gaat de tijd toch snel, Sifu en Yoda zijn deze week 1 jaar geworden.
Onze jongens zijn gegroeid als kool , zetten het huis op de kop en zijn altijd samen. Het beste wat wij hebben gedaan om beide broertjes te nemen, het speeltje wat zij meekregen ( een roze beestje) is nog steeds favoriet.
Ik las dat Heaven in blijde verwachting is, laat het allemaal goed gaan.
met vriendelijke groet
Gonda Dautzenberg
Eefke en Peter Meilink en Schreur
03-10-17 18:42:40
Het liefste cadeau ooit.
Mijn vriend Peter wilde me verrassen. Uiteindelijk werd de verrassing verklapt, maar desalniettemin bleef het heel leuk. Het eerste indruk van het huis was leuk en knus, en de kleine kittens die bij elkaar lagen te piepen maakte het nog leuker.
Toen ik vervolgens een kitten mocht vasthouden en kiezen, werd ik toch wel heel verliefd op Boris met het blauwe bandje. Hij bleef me aanstaren met die, toen, grijs-blauwe oogjes en leek het bijna alsof hij mij koos. De dagen die ik aftelde tot ik hem naar huis mocht nemen werden steeds langer, maar toen het eindelijk mocht, kon mijn dag niet meer stuk.

Nu krijg ik elke ochtend kopjes tegen mijn benen en gespin in mijn oor wanneer ik wakker moet worden van meneertje Majesteit. Als ik niet snel wakker word, dat probeert hij het bij Peter door aan zijn voeten te kietelen. Het miauw, of meer gepiep want het is nog niet zo hard, als hij door heeft dat hij eten krijgt maakt het heel leuk om langzaam wakker te worden.
En elke dag als hij in mijn armen ligt en ligt te spinnen omdat we ons meermalen kroel-kwartiertje hebben, ligt hij me nog steeds aan te staren met de, nu, bruin-gouden oogjes. Dan blijft die eerste ontmoeting me toch altijd weer bij.

Peter en Conny, jullie zijn de besten en heel gastvrij. Dank jullie wel voor alle hulp en we zullen jullie berichtjes en foto's blijven sturen. Het was een zeer fijne en aangename ontmoeten en ervaring.
Opmerking:
Fijn dat Majesteit Boris en z'n personeel het zo goed met elkaar kunnen vinden, we hopen dat jullie heel lang plezier van elkaar zullen hebben.
Groetjes, Conny en Peter
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.