CATTERY  BETTYAKUMAY 
 Een plekje op internet van en voor onze 5 Brits Korthaar poezen Wat vind u van onze website, wat vind u van ons personeel, laat een berichtje achter in het gastenboek!


Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Germa Nass
05-02-21 08:33:47
Fijn om te lezen dat het goed gaat met Louna. Wij kijken erg uit naar onze eerste ontmoeting en wensen jullie en vooral Louna sterkte de komende week. Ze heeft natuurlijk wel heel goed personeel dus dat is fijn!
Groetjes van Germa
Opmerking:
Het is voor ons ook weer spannend, we gaan ons best doen om Louna hier in te helpen en te ondersteunen.
Vera van Zoest
17-02-20 12:09:48
Een ook wij zijn blij met Amy, het mooie poesje uit het laatste nestje van Louna. Peter en Conny dank voor jullie gastvrijheid en de hulp en info die ik mocht ontvangen toen mijn Misty zwanger was en ging bevallen. Amy doet het goed maar dat kan ook niet anders na al die goede zorgen! Groetjes van Vera, Dunya en Deniz (en natuurlijk Whoody en Misty)
Jasperina Kocken
24-01-20 22:29:37
Nog 2 weken en dan kan ook Lexy eindelijk kennis gaan maken met Binky. Hopelijk worden ze dikke maatjes. Het is fijn te lezen dat het goed gaat met Binky en ze groeit goed, maar dat kan niet anders met zulk lief personeel 😀
Opmerking:
We proberen ons best te doen ;-)
Rianne Barten
11-01-20 12:53:22
Over vier weken mogen wij Fonz en Fizzle uit het F nestje bij ons thuis verwelkomen. Hier kijken we enorm naar uit!
Peter en Conny, wij vinden het super om alles te kunnen volgen via jullie site, leuke foto's, filmpjes en verhaaltjes hoe de dagen verlopen. We zijn nu al een paar keer komen kijken, nu zelfs met onze kinderen samen en vinden jullie gastvrijheid heel fijn :-)!
Opmerking:
We zijn heel blij dat Fonz en Fizzle "superpersoneel" krijgen, ze boffen maar!
Jasperina Kocken
25-12-19 20:34:35
Wat leuk om weer te lezen hoe goed het gaat met Binky. En dat we hem via de filmpjes kunnen volgen. Ze groeit al hard en is volgens mij erg ondeugend :-)
Opmerking:
Binky is erg ondeugend, en vergeleken met de anderen best een beetje wild, hij is ook wat forser........
Tonen: 5  10   20


Als u een bericht in het gastenboek wilt zetten zal alleen uw naam verschijnen, uw  e-mail adres wordt niet weergegeven. Uw bericht verschijnt pas als het door de cattery is gecontroleerd.